Péntek, 2024 Május 03, 06:02:58Üdvözöllek Vendég | RSS
Малогеєвецький ліцей ім. Ф.Егрі Kisgejőci Egry Ferenc líceum
Honlap-menü
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Національно-патріо
Block content
Főoldal » 2023 » Szeptember » 21 » День фізичної культури і спорту, Всеукраїнський олімпійський урок і олімпійський тиждень
21:45:19
День фізичної культури і спорту, Всеукраїнський олімпійський урок і олімпійський тиждень

     «Ми – за спорт!»  Саме під таким девізом у Малогеєвецькому ліцеї ім. Ф.Егрі пройшов традиційний тиждень «Фізичної культури і спорту». Його мета – виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; покращення здоров’я; придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки.

         У рамках Тижня 8 вересня проведено Олімпійський день, який розпочато урочистою лінійкою. Після цього всі присутні взяли участь у загальношкільній руханці. В цей же день вчителем фізкультури організовано «Веселі старти» для учнів 1-11 класів.Протягом Тиждня у закладі було проведено ряд спортивно-масових заходів на спортивних майданчиках школи, до яких увійшли вправи з м’ячами, гімнастичними кругами, скакалкою, змагання «біг змійкою». Класні керівники провели уроки-бесіди «Здоров’я кожної людини – це його багатство»; переглянули відеоролики про досягнення параолімпійців. 

         На завершення тижня фізичної культури і спорту було організовано змагання з настільного тенісу, переможців нагороджено грамотами.

         Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники заходів. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. 

 

Megtekintések száma: 82 | Hozzáadta:: gereklajos | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Belépés
Keresés
Naptár
«  Szeptember 2023  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak