Péntek, 2024 Március 29, 02:29:48Üdvözöllek Vendég | RSS
Малогеєвецький ліцей ім. Ф.Егрі Kisgejőci Egry Ferenc líceum
Honlap-menü
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Національно-патріо
Block content
Főoldal » 2017 » Január » 20 » Тиждень початкових класів
14:38:23
Тиждень початкових класів

      У Малогеєвецькому НВК з метою активізації методичної роботи, розвитку творчої діяльності, професійної майстерності та компетентності педагогів, створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів з 16 по 20 січня 2017 року у закладі проведено Тиждень початкових класів.

 

     Кожен день методичного тижня мав певний напрямок. Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими та корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Вчителі та вихователь групи продовженого дня продемонстрували компетентність в теоретичних питаннях щодо впровадження здоров’язберігаючих технологій, показали свою майстерність під час проведення цікавих уроків та пізнавальних виховних заходів.

  Так 16 січня, понеділок,  розпочався із святкової лінійки, на якій було оголошено план проведення даного заходу. А старші учителі поділились  своїм педагогічним досвідом і  показали майстер-клас молодим малодосвідченим учителям, які у відповідь продемонстрували , чого досягли за певний період роботи.

      17 січня, вівторок присвячений праці. Учні виготовляли метеликів та закладки для книжок . Вихователь ГПД провів виховну годину «Праця людину годує, а лінь марнує».

      Третій день допоміг вчителям і учням відчути , що «Мова-це великий дар природи.» Незвичайним для учнів був мовознавчий та літературознавчий конкурс « Барвиста наша мова». В цей же день відбулася виставка зошитів «Зошит посміхається» .

      19 січня, четвер, день гри та пропаганди здорового способу життя під девізом: «У здоровому тілі здоровий дух».  Вчителі організували для учнів  рухливі ігри. Цікавим був виховний захід «Бережи своє здоров’я змалку».

     У п’ятницю всі учні могли показати свої таланти у конкурсі «Хто що знає?», після чого вчителі підвели підсумки Тижня, нагородили учнів призами.

Megtekintések száma: 427 | Hozzáadta:: gereklajos | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Belépés
Keresés
Naptár
«  Január 2017  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak