Péntek, 2024 Április 19, 00:28:00Üdvözöllek Vendég | RSS
Малогеєвецький ліцей ім. Ф.Егрі Kisgejőci Egry Ferenc líceum
Honlap-menü
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Національно-патріо
Block content
Főoldal » 2017 » Január » 29 » Тиждень інформатики
06:39:18
Тиждень інформатики

    З метою розвитку пізнавальних інтересів, інтелектуальних та творчих здібностей учнів в інформаційній діяльності, подальшого використання набутих знань у практичній діяльності, формування інформаційної культури спілкування,  розширення і поглиблення знань з інформатики, а також підвищення пізнавальних інтересів учнів шляхом проведення цікавих заходів з 23 по 27 січня 2017 року у Малогеєвецькому НВК ім. Ф.Егрі проведено Тиждень інформатики.

         У понеділок 23 січня відбулася святкова лінійка, на якій через презентацію «Еволюція комп’ютерної техніки» було висвітлено сучасні світові здобутки в області інформаційних технологій, проголошено заходи і цікаві події, які мали відбутись протягом цього тижня. А учнівське врядування виготовило стінгазету до Тижня.

         У вівторок 24 січня на перервах здійснювався показ відео про безпеку в Інтернеті,  урок-тренінг «Інтернет: за та проти. Правила поведінки в мережі». А найкмітливіші позмагалися у програмі Stamina, через яку вимірюється швидкість друку. Переможцями стали Бейреш І.(8 кл.), Товт К.(10 кл.) та Гурик П.(6 кл.)

         У середу 25 січня учні показали свою творчість та фантазію у конкурсі комп’ютерних малюнків «Зимовий пейзаж», де переможцем стала учениця 4 класу Шимон. Цього ж дня вчитель інформатики Герик Л.Л. провів відкритий урок у 10 класі.

         У четвер 26 січня пройшла вікторина «Найрозумніший», де учні мали швидко відповідати на запитання вчителя. За кожну правильну відповідь вони отримували приз. Найбільше призів отримав Кіш С. Після цього вчитель інформатики Герик Л.Л. провів майстер-клас «Створення 3D фотографій у програмі Photoshop». Учні дізнались історію створення анагліфного методу, переваги та недоліки використання цього методу. Були розглянуті три способи створення 3D фотографії у програмі Photoshop. Школярі, працюючи за комп’ютерами, використовували різні способи створення 3D фотографій. Цей захід сприяв розвитку творчих здібностей учнів, вихованню потягу до краси, радості життя, потреби його творчого оновлення, упевненості в собі.

          У п’ятницю 27 січня  учні показали свої презентації на запропоновані теми. Переможцем цього конкурсу стала учениця 10 класу Келемен Д. На лінійці відбулося підведення підсумків тижня та нагородження учнів-переможців олімпіад, турнірів, конкурсів з інформатики та інформаційних технологій, також були відмічені учнів, які брали активну участь у проведенні тижня інформатики.

 

Megtekintések száma: 437 | Hozzáadta:: gereklajos | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Belépés
Keresés
Naptár
«  Január 2017  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak