Csütörtök, 2024 Április 25, 11:25:12Üdvözöllek Vendég | RSS
Малогеєвецький ліцей ім. Ф.Егрі Kisgejőci Egry Ferenc líceum
Honlap-menü
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Національно-патріо
Block content
Főoldal » 2017 » November » 20 » Тиждень БЖД у Малогеєвецькому НВК
08:55:11
Тиждень БЖД у Малогеєвецькому НВК

    З 13 по 17 листопада 2017 р. в Малогеєвецькому НВК було проведено Тиждень безпеки дитини в дошкільній групі, Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності та  Тиждень безпеки дорожнього руху. Тирук М.І. поновив інформаційно-довідкові куточки з питань безпеки життєдіяльності, правил дорожнього руху, поводження у лісі, на водоймах тощо. Протягом тижня всі класні керівники провели батьківські збори до тематики Тижня. 13 листопада, після лінійки відкриття Тижня, заступник директора з ВР Герик Л.Л. показав презентацію про види надзвичайних ситуацій. У вівторок, 14 листопада, педагог-організатор організувала комп’ютерну вікторину «Я-велосипедист». У середу 15 листопада вчитель біології на загальношкільній лекції ознайомив учнів із правилами поведінки при виливу ртуті. Цього ж дня Тирук М.І.  провів виховну годину  «Радіаційна безпека і захист населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій». 16 листопада Бурок Р.С. на загальношкільній лекції «Вогонь – наш друг і ворог» говорив учням про користь вогню, його небезпечність та способи захисту від пожеж.

         У дошкільній групі 13 листопада  відбувся День здоров’я. Вихователь Тарці Н.Г. провела бесіду "Що таке здоров’я", інтегроване заняття  «Мандрівка до країни Вітамінії». Вихователь Вереш І.О. провела рухливу гру з м’ячем «Їстивне-неїстивне», а також гру-драматизацію казки «Лікар Айболить». Тематика вівторка – «Сам вдома». Вихователі провели дидактичну гру «Свої-чужі», бесіду «Небезпечні речі», інсценізували з дітьми казку «Вовк і семеро козенят». Середа пройшла під гаслом  «Вогонь – друг або ворог». Вихователі провели цікаву ранкову гімнастику «Рятувальник», із старшими вихованцями склали казку «Про двох веселих сірничків», уявно подорожували до пожежної частини. Темою четверга було «Ми – пішоходи та пасажири». З дітками було проведено бесіду «Я йду до дитячого садка», а під час заняття з образотворчого мистецтва малювали «Колобка на міській вулиці», вихователі провели  дидактичну гру «Дорожні знаки». П’ятниця – це день Екологознайків. В цей день вихователі провели  дидактичні ігри «Стихійні лиха», «Добре-погано», рухливі ігри "На риболовлі", "Рибалки та рибки", "Мисливці та зайці". Після обіду провели екологічний словесний конкурс читання віршів про квіти. Цього ж дня підведено підсумки Тижня, переможців конкурсів нагороджено призами.

        У рамках Тижня безпеки життєдіяльності було проведено заходи з безпеки дорожнього руху. Понеділок розпочався загальношкільним уроком «Безпека на дорозі – безпека життя», де вчитель основ здоров’я Бурок Р.С. наголосив на важливості дотримання правил дорожнього руху та показав наслідки їх недотримання. Протягом Тижня класні керівники провели виховні бесіди про правила перетину залізничних переїздів. У четвер 16 листопада до закладу завітав фельдшер Орос Т.Т., який провів практичне навчаня домедичної допомоги постраждалим унаслідок дорожньо-транспортних пригод  під гаслом «Знаю, вмію, рятую», наголосив на важливості її надання.

 

Megtekintések száma: 403 | Hozzáadta:: gereklajos | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Belépés
Keresés
Naptár
«  November 2017  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak